péntek, február 6

Kézimunkák - 2015-ös kihívás : Jelentés 1.

2015-ös év kihívása : Könyvjelző ??


Téma : Nyár

Az elején, mindent Profiloból akartam hímezni, de őszből és tavaszból még nem sok újságom gyűlt össze. Ősz lett volna a könyvjelzőm témája, de a neten sem találtam olyat ami tetszett volna. Mígnem megakadt a szemem ezen . Follow me, jelentése : Kövess ! És valóban, olyan kedvem lenne a cica után menni a nyári, virágos kertbe ! Vagyis meg van ! Ezt fogom meghímezni !

Ennek jegyében :
 - hímzés próbát csináltam, hogy biztos legyek a fonalak nem engedik a színüket. (Már ki is mostam, és nem ..nem engedik)
- az anyagot körben felhajtottam
- mintát kinyomtattam,
- fonalakat kiírtam, átváltottam, feltekertem, besoroltam

Ééésss.. Elkezdetem a böködést, amikor is rájöttem, hogy én totál hülye vagyok ! Ez ÍRTÓ NAGY lesz ! Ekkor gyorsan kikerestem egy anyagot, aminek olyan picik a kockái hogy már majdnem pötyi-pont és zöld színű. Irány mosás próbát csinálni..és LÁM-LÁM, az anyag fog mint az állat.

Ez a minta még könyvborítónak is nagy, szóval cicuska elfelejtve...mehetek megint mintákat nyálazni ! Teljesen kikattantam !


3 megjegyzés:

  1. Szegény babyke! Teszek fel könyvjelzőmintákat a közösbe, jó!?

    VálaszTörlés
  2. Pedig mennyi mindenre gondoltal, szegenykem,kitartast, en meg nem boktem bele ay enyembe annyi a melo ,de majd 2O15 HAJRA

    VálaszTörlés