hétfő, május 16

Kaméleon akrillal

Saját festmény, akrillal majd végül kiegészítettem színes ceruzával ..ahogy nekem tetszik.

Inspirációul egy fotó szolgált a  Pixabay-ról.
Mivel az ott található fényképek szabadon felhasználhatóak, biztosan fogok még onnan letölteni képeket a következő munkáimhoz.

Elégedett is vagyok meg nem is ezzel kaméleonos képpel. Egy új módszert fejlesztgetek, de még sok finomításra lesz szükség :-D.

Ahogy visszanéztem az eddigi festményeimet, a színvilágom és a stílusom változatlan.
A keresztszemes minták tervezését mostanában hanyagoltam - bocsánat-. Sajnos a hímzés is szünetel , de nagyon be szeretném fejezni az Esztike házi áldását, a kihívásról nem is beszélve.

Mostanában fincsi meleg van, és tökéletes az alkotásra...ezért minden percet ki kell kihasználnom , addig amíg be nem robban a szicíliai meleg !!
Ugyanis olyankor már annyira borzasztó meleg van , hogy képtelenség hímezni, horgolni, rajzolni vagy festeni ( túlságosan izzad az ember lánya, a koncentrációja pedig erősen csökken :-D.. ez van ).

2 megjegyzés:

  1. Jól rákattantál mostanában a színezésre :))) Szépek nagyon. Lehet nem is cérnát kell vennem lassan neked hanem ceruzát ;)Nemsokára kivégzem a szamócás sütit és felrakom netre, azután neki kellene esni vmelyik nagy projektnek, mert mindjárt jöttök és én még sehogy se állok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tényleg tetszik a színezés,de ez azért van mert rajzolni is imádok :-D. Várom az új blog bejegyzésedet! Folytatgatom közben a házi áldást, de elég sok fejtörést okoz az arcok kontúrozása.

      Törlés